Privacy-verklaring


Via deze website worden in beperkte mate persoonlijke gegevens verwerkt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet permanent bewaard of gebruikt voor andere dan de hierna genoemde doeleinden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies (kleine tekstbestandjes) om de taalvoorkeur van bezoekers in te stellen en om gegevens te verzamelen die worden gebruikt om statistische informatie–bijvoorbeeld bezoekersaantallen–te genereren.

Log-bestanden

Deze website genereert logbestanden op de host server (de computer waarop de website draait) waarin het I.P.-adres (het unieke adres van de computer) van alle bezoekers wordt opgenomen. Deze gegevens worden gebruikt om statistische informatie–bijvoorbeeld bezoekersaantallen–te genereren.


Vrijwaring


Er kunnen op geen enkele wijze rechten of claims worden ontleend aan (het gebruik van informatie op) deze website.

De informatie op deze website is uitsluitend van algemene aard en is niet noodzakelijkerwijs compleet of accuraat.

De eigenaar van deze website heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor enige gelinkte of embedded (externe) bronnen e.g. websites.

Informatie verzonden aan of door deze website (via e-mail, formulieren of op andere wijze) is niet beveiligd en wordt niet als vertrouwelijk beschouwd.


Copyright-vermelding


De eigenaar van deze website respecteert intellectuele eigendomsrechten en vraagt bezoekers om hetzelfde te doen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot materiaal op deze site, dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen.

Inhoud

© 2012-nu Stichting Zet. Alle rechten voorbehouden. zetfoundation.nl

Code

© 2008-nu Joris Landman. Alle rechten voorbehouden. jorislandman.com

Ontwerp

© 2012-nu Joris Landman. Alle rechten voorbehouden. jorislandman.com